Ljetna škola ekonomije u Beogradu

preuzmi

Ljetna škola ekonomije u Beogradu

Autor: Ekonomija i Menadžment

05.05.2015.

Slobomir P Univerzitet poziva studente Pravnog fakulteta, Poreske akademije i Fakulteta za ekonomiju i menadžment da se prijave za učešće u Ljetnoj školi ekonomije, koju organizuje Institut ekonomiskih nauka iz Beograda.

Institut ekonomskih nauka organizovaće, od 13. do 17. jula ove godine, 18. Letnju školu ekonomije. Tema ovogodišnje škole glasi: “How to Deal with Youth Uneployment- Danger of Losing (Another) Generation?“

Letnja škola je namijenjena studentima ekonomije i drugih srodnih društvenih nauka (pravo, političke nauke, organizacione nauke, sociologija i sl.) koji su mlađi od 30 godina. Učešće u Letnjoj školi je besplatno za studente. Takođe, pokriveni su troškovi smeštaja (za studente koji nisu iz Beograda) i ishrane. Uslov za prijavu je poznavanje engleskog jezika.

Predavanja je do sada držao niz stranih i domaćih stručnjaka, a od 2001. godine, polaznici uvijek imaju priliku da čuju i kreatore ekonomske politike u Srbiji. Osim prilike da čuju odlična predavanja, polaznici imaju mogućnost i da upoznaju svoje kolege iz okolnih zemalja, pošto Letnja škola 

Buy cheap Viagra online

okuplja studente iz čitavog regiona Zapadnog Balkana. Na taj način, studenti stiču poznanstva i prijateljstva koja će im biti bitna u budućem profesionalnom životu.

Više detalja o školi i samom procesu selekcije možete naći OVDJE.

Prijavni obrazac možete preuzeti OVDJE.

Više informacija možete dobiti putem e-maila: summerschool@ien.bg.ac.rszeljka.jakovljevic@spu.ba, sajta: http://www.ien.bg.ac.rs/ ili br. telefona: 055 231 135.